Feesten op Stayen

Organiseer een evenement in stijl op Stayen! Van een zakenevenement tot een verjaardagsfeest, geen organisatie is te groot of te klein. Er zijn 35 zaalmogelijkheden om uit te kiezen en de ‘Kleine Markt’ is ideaal voor evenementen in de open lucht!

"Make your celebration unforgettable at this unique location!"

All-in Familie events

Babyborrels
Familie diners
Verjaardagsfeestjes

Indoor

events

Van geboortefeestje tot jubilea kunnen we verschillende zalen- en cateringmogelijkheden aanbieden. Laat ons team een op maat gemaakt arrangement voor u uitwerken en geniet van uw speciale dag op Stayen.

Verjaardags-

feestje voor

kinderen

Vier je verjaardag op Stayen. Wij organiseren leuke verjaardagsfeestje voor kinderen van 5-12 jaar. De feestjes vinden plaats elke 2de woensdag van de maand. De prijs bedraagt €20,00 per deelnemer. Neem contact met ons op voor meer informatie. Inschrijven voor het feestje kan hier.

Indien er te weinig inschrijvingen zijn, dan zijn wij genoodzaakt het feestje te annuleren.

Privé diner

Trouwfeest

Communie -

of

lentefeestfoto

Open-air 

events

De ‘Kleine Markt’ is 2800m² groot en ideaal voor een openlucht evenement. Het voetbalveld met het kunstgras en de omliggende tribunes is eveneens een mogelijkheid voor een unieke openlucht ervaring.

Team

Building

Doe iets plezierigs voor en met je team. Van bierproeven tot een trainingskamp, er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar op Stayen. Ons verkoopsteam zal een op maat gemaakt arrangement uitwerken volgens uw wensen.

Een diner in buffetvorm of bediening aan tafel? We kunnen alles uitwerken volgens uw wensen. U laat de zorg van uw arrangement aan ons over, zodat u ten volle kunt genieten van uw gasten.

Met de Rvue beschikken we over een hypermodern uitgeruste oppervlakte van 2300m² op de 2e verdieping van de westelijke vleugel. Een gerenomeerde interieurarchitect (Victor Simoni) heeft deze ruimte geoptimaliseerd tot een flexibele, multifunctionele ruimte met aanpasbare mobiele wanden.

Reeds veel gelukkige koppels hebben Stayen uitgekozen voor hun speciale dag. Niet alleen biedt een voetbalstadion onvergetelijke foto’s maar is het hotel ter plaatse ook ideaal voor een bruidsuite en huwelijksontbijt.

Gelegenheids-

feesten

Ben je een grote STVV supporter of hou je gewoon van voetbal? Wil je een foto op het veld, in de tribune of in de dug-out zoals een echte voetballer?

Jij krijgt de kans om je communie - of lentefeestfoto te maken in het stadion van STVV!

Contacteer ons voor meer informatie.

Tiensesteenweg 168

Sint-Truiden 3800, België

Stayen NV - 0468.626.2020

Stay@stayen BV- 0472.569.845

Hotel Stayen BV - 0477.632.750

Staprix NV - 0470.936.285

  • Stayen at Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Black Facebook Icon