Spa & Fitness | Sint-Truiden | Hotel Stayen

Spa &

Fitness

Faciliteiten

Zwembad & jacuzzi
Sauna
Fitness
Cardio

Tijdens uw  verblijf in Hotel Stayen kan u gratis gebruik maken van onze spa -en fitnessfaciliteiten in de Mooze Lifestyle Club op de eerste verdieping van de westelijke vleugel.

Gasten zijn welkom om te ontspannen in de gym, de sauna, jacuzzi of het indoor zwembad met tegenstroom. Water en koffie zijn beschikbaar in de koffiehoek.

De fitness is elke maandag tot zondag open van 7:00 uur tot middernacht. De spa is open van 9:00 uur tot 21:00 uur van maandag tot vrijdag en van 9:00 tot 13:00 uur op zaterdag, zondag en feestdagen. Bezoek de website van Mooze Lifestyle Club voor meer informatie.

Gelieve te noteren dat de openingsuren kunnen verschillen op wedstrijddagen van voetbalclub STVV. Klik hier voor de wedstrijdkalender van STVV.

Gasten kunnen hun gratis toegangsticket tot de fitness & spa afhalen aan de receptie van Hotel Stayen. Handdoeken zijn beschikbaar aan de receptie van de Mooze Lifestyle Club.

Zwemkledij is verplicht in de Spa (gelieve rekening te houden met de andere gasten als u de recreatiemogelijkheden gebruikt).

OPEN

7/7

Het hotel ligt ten oosten van Brussel, met een rechtstreekse trein vanaf het station van Brussel en gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthavens Brussel Internationaal, Charleroi, Luik en Eindhoven. Een verblijf in Hotel Stayen in Sint-Truiden is een slimme keuze. De omliggende Haspengouwse omgeving biedt de perfecte balans tussen zaken en vrije tijd.

sitgsbm7fdop5m8ainjd.png
yhxs0tudnvi6wkkumsbj.png
ndyayfv5jpzbezzldxdy.png
logo footer happy desk.png
  • Black Facebook Icon